Yıldızlar Diyor ki - Psikolojik Test


Geceleyin yıldızlarla dolu gökyüzüne baktığınızda bazen uzayın sonsuz derinliklerinde kaybolmak mümkündür. Onların dünyadan inanılmaz uzaklıkta olduklarını bilsek de karanlıkta ışıldadıklarını gördüğümüzde bize rüyalarımızı gerçekleştirecek dost haberciler gibi gelirler. Gece ilerledikçe yukarıya bakıp çok uzaklardaki bu gücün üzerimize olduğunu bilmek bize huzur verir.

Şimdiki oyun için kağıt ve kaleme ihtiyacınız olacak.

1) İlk olarak üç tane, değişik boyda yıldız çizin.
2) Sonra bu yıldızlardan birine (ama sadece birine) bir kuyruk çizin.


Yorumu için aşağıdaki yazıyı okuyun lütfen!



Yıldızlar Diyor ki için Anahtar:

Yıldızlar sanki uzaklık ve erişilmezlikle beraber dileklerimizi yerine getiren parıltılı bir güce sahiptirler. Yıldızlar şimdi yaşadığımız anı belirleyip gelecekte olacaklara dair ipuçları verirler. Çizdikleriniz iş hayatınızı, özellikle şu andaki karıyer durumunuzu gösterir.

1. Çizdiğiniz yıldızlar içinden en büyüğü şu andaki işinizi, yapılabilecekleri ve hayal kırıklıklarınızı gösterir. Eğer bu ve diğer iki yıldız arasındaki boy farkı fazla değilse bunun anlamı işinizden memnun olmadığınız, başka bir iş aramak istediğinizi gösterir.

Eğer iş yıldızınız diğerlerinden göze çarpacak bir şekilde büyükse anlamı şu andaki işinize çok bağlı olduğunuz ve canla başla çalıştığınızdır. İşkolik olma tuzağına düşmemek için özen göstermelisiniz.

2. Tarih boyunca dünyanın tüm kültürleri kuyruklu yıldızları felaket habercisi olarak görmüşlerdir. Kuyruk çizdiğiniz yıldız ufukta bekleyen sıkıntıyı temsil eder. Eğer küçük yıldızlardan birine kuyruk çizmişseniz şanslısınız, yukarda biri sizi seviyor demektir. Ama eğer büyük yıldızınıza kuyruk çizdiyseniz iş başvuru bilgilerinizi tazelemenizin zamanı gelmiş demektir. Yıldızlar asla yalan söylemez.


Isamu Saito - 'Kokoloji' kitabından

***************
İnstagram: @deniz__tskn     www.instagram.com/deniz__tskn/
                      @deniz.dsgn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder